Vores services

Bygningsinstallationer

I forbindelse med bygningsinstallationer, klarer vi både opgaver inden for renovering, tilbygning og nybyg. Her kan vi hjælpe private samt inden for mindre industri.

Drift og vedligeholdelse

Vi står for drift og vedligeholdelse, både for private og industrien. Dette dækker bl.a. tekniske installationer og anlæg mm. Vi sørger for at det hele kører, så du altid har strøm og lys i dit hjem eller på kontoret.

Energioptimering

I forbindelse med energioptimering er der ofte mange danskere, som kan spare penge på energien. Vi han bl.a. hjælpe med installation af solceller, optimering af el-installationer mm.

Stærkstrøm og svagstrøminstallationer

Inden for stærkstrøm- og svagstrømsinstallationer kan vi bl.a. hjælpe med fejlfinding. Vi kender til alle gældende love og regler inden for stærkstrøms- og svagstrømsinstallationer.

El-ladestander til elbiler

Der er i dag flere og flere danskere, som vælger at skifte til en el-drevet eller hybrid-bil. Med en elbil kan du både spare penge og værne om miljøet. Vi opsætter el-ladestandere til elbiler, så du altid kan oplade din elbil.

Elinstallationsrapport

Vi er autoriseret i at udføre elinstallationsrapporter. I forbindelse med en bolighandel, uanset og du til- eller fraflytter et hjem, kan det være en god idé at få lavet en elinstallationsrapport. Elinstallationsrapporten er en uvildig og professionel gennemgang af boligens elektriske installationer.

Vi er medlem af TEKNIQ, der er en garantiordning
for el-installatører.
TeknikEl er autoriseret inden for el med
autorisationsnummer: EFUL-89930